MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
New potential of using millet-based yeast-fermented leaven for composite wheat bread preparation
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Food and Nutrition Research
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
53
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
240-250
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,804
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
7