MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of elicitation with H2O2 on phenolics content, antioxidant potential and nutritional quality of Lens culinaris sprouts
Abstrakt
Autorzy
Michał Świeca
Barbara Baraniak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1002/jsfa.6274
Tom / rocznik:
*
94
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
489-496
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
1,714
Liczba cytowań Scopus:
42
Liczba cytowań Web of Science:
45