MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of acid whey and mustard seed on lipid oxidation of organic fermented sausage without nitrite
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Karolina M. Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1002/jsfa.6815
Tom / rocznik:
*
95
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
628-634
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,076
Liczba cytowań Scopus:
17
Liczba cytowań Web of Science:
14