MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Superoxide dismutase from hen’s egg yolk can protect fatty acids from peroxidative damage
Abstrakt
Autorzy
Jacek Wawrzykowski
Marta Kankofer
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1007/s00217-014-2300-2
Tom / rocznik:
*
239
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1041-1049
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,559
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
0