MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of fiber addition on the extrusion-cooking stability and quality of enriched corn snacks
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Leszek Mościcki
Tomasz Oniszczuk
Maciej Combrzyński
Marcin Mitrus
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
TEKA Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
14
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
141-146
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0