MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wheat bread with pumpkin (Cucurbita maxima L.) pulp as a functional food product
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Urszula Gawlik-Dziki
Dariusz Dziki
Anna Jakubczyk
Monika Karaś
Krzysztof Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.17113/ftb.52.04.14.3587
Tom / rocznik:
*
52
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
430-438
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,92
Liczba cytowań Scopus:
29
Liczba cytowań Web of Science:
0