MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological properties of gluten obtained from Polish wheat cultivars
Abstrakt
Autorzy
Marta Wesołowska-Trojanowska
Marta Tomczyńska-Mleko
Jarosław Mazurkiewicz
Cezary Kwiatkowski
Krzysztof Kowalczyk
Bartosz Sołowiej
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Bulgarian Journal of Agricultural Science
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
20
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1221-1226
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
0