MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Uwarunkowania oraz ocena spożycia przetworów pomidorowych wśród studentów
Abstrakt
Autorzy
Teresa Jaśkiewicz
Agnieszka Sagan
Andrzej Bochniak
Urszula Bronowicka-Mielniczuk
Beata Ślaska-Grzywna
Izabela Kuna-Broniowska
Dariusz Andrejko
Justyna Wójtowicz
Joanna Olejnik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
167-174
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
8
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0