MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ground green coffee beans as a functional food supplement - Preliminary study
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Łukasz Pecio
Renata Różyło
Michał Świeca
Andrzej Krzykowski
Stanisław Rudy
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.lwt.2015.03.076
Tom / rocznik:
*
63
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
691-699
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,711
Liczba cytowań Scopus:
59
Liczba cytowań Web of Science:
49