MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of the addition of selected phenolic acids on the rheological properties of heated solutions of whey proteins
Abstrakt
Autorzy
Dominik Szwajgier
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ACTA ALIMENTARIA
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1556/AAlim.2014.0004
Tom / rocznik:
*
44
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
204-210
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,333
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
1