MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in sacccharides and water solubility index of extrudates as affected by proportion of corn grit and oat bran
Abstrakt
Autorzy
Antoni Lipiec
Ryszard Pisarski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Ciencia e Tecnica Vitivinicola
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
29
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
186-192
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,368
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0