MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of pre-treatment on pressing efficiency and properties of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) juice
Abstrakt
Autorzy
Rafał Nadulski
Jacek Skwarcz
Agnieszka Sujak
Zbigniew Kobus
Kazimierz Zawiślak
Agnieszka Stój
Jakub Wyrostek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2015.06.035
Tom / rocznik:
*
166
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
370-376
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
3,199
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
6