MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności (High pressure treatment and its utilization in freezing and thawing of food)
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Marek Domin
Dariusz Góral
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.15199/8.2015.4-5.6
Tom / rocznik:
*
50
Numer zeszytu:
*
4-5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
42-49
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0