MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+ on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple
Abstrakt
Autorzy
Joanna Mierczyńska
Justyna Cybulska
Bartosz Sołowiej
Artur Zdunek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
CARBOHYDRATE POLYMERS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.carbpol.2015.07.046
Tom / rocznik:
*
133
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
547-555
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
4,219
Liczba cytowań Scopus:
38
Liczba cytowań Web of Science:
42