MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of frying on nutrients content and fatty acid composition of muscles of selected freezing seafoods
Abstrakt
Autorzy
Anna Czech
Eugeniusz Grela
Katarzyna Ognik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Food and Nutrition Research (Newark, Del. Print)
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.12691/jfnr-3-1-2
Tom / rocznik:
*
3
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
9-14
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0