MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena stopnia skleikowania skrobi ziaren ryżu powodowanego ich gotowaniem, zamrażaniem i zamrażalniczym przechowywaniem
Abstrakt
Autorzy
Marek Domin
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
Katarzyna Kozłowicz
Piotr Nakonieczny
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
Numer zeszytu:
*
13 (3-4)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
3-13
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0