MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Porowate struktury żelatynowe jako materiał na opakowania mrożonej żywności (The porous gelatin structures as the material for packaging for frozen food)
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Kozłowicz
Dariusz Góral
Franciszek Kluza
Marek Domin
Zbigniew Kobus
Agnieszka Sagan
Łukasz Prazner
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSL CHEMICZNY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.15199/62.2015.10.18
Tom / rocznik:
*
94
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1742-1747
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,367
Liczba cytowań Scopus:
3
Liczba cytowań Web of Science:
0