MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Perspektywy produkcji żywności funkcjonalnej w opinii konsumentów
Abstrakt
Autorzy
Beata Zdybel
Agnieszka Sagan
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Logistyka
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Numer zeszytu:
*
5 CD - część 1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
651-656
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0