MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional and health-promoting properties of bean paste fortified with onion skin in the light of phenolic-food matrix interactions
Abstrakt
Autorzy
Łukasz Sęczyk
Michał Świeca
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Food & Function
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1039/C5FO00805K
Tom / rocznik:
*
6
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
3560-3566
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
2,686
Liczba cytowań Scopus:
26
Liczba cytowań Web of Science:
23