MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of probiotic bacteria (Bacillus Toyoi) on livability and performance of young meat-type Turkeys
Abstrakt
Autorzy
Justyna Batkowska
Antoni Brodacki
Grzegorz Tomczyk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Brazilian Journal of Poultry Science
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1590/1516-635x1704433-438
Tom / rocznik:
*
17
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
433-438
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,425
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
4