MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku margaryny na wybrane właściwości teksturalne ciasta kruchego przechowywanego w kontrolowanych warunkach
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Kusińska
Zbigniew Kobus
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Numer zeszytu:
*
583
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
65-74
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
13
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0