MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Review of thawing time prediction models depending on process conditions and product characteristics
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Góral
Franciszek Kluza
W.E.L. Spiess
Katarzyna Kozłowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.17113/ftb.54.01.16.4108
Tom / rocznik:
*
54
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
3-12
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,891
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
0