MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of lactic acid fermentation on antioxidant properties and phenolic acid contents of oyster (Pleurotus ostreatus) and chanterelle (Cantharellus cibarius) mushrooms
Abstrakt
Autorzy
Ewa Jabłońska-Ryś
Aneta Sławińska
Dominik Szwajgier
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s10068-016-0060-4
Tom / rocznik:
*
25
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
439-444
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,699
Liczba cytowań Scopus:
22
Liczba cytowań Web of Science:
24