MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of winemaking on the content of natural antioxidants and mineral elements in wines made from berry fruits
Abstrakt
Autorzy
Anna Stępniowska
Anna Czech
Agnieszka Malik
Agnieszka Chałabis-Mazurek
Katarzyna Ognik
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.5601/jelem.2015.20.4.1020
Tom / rocznik:
*
21
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
871-880
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,641
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
4