MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nowoczesne technologie utrwalania żywności minimalnie przetworzonej i funkcjonalnej - Stan badań i perspektywa rozwojowa
Abstrakt
Autorzy
Józef Grochowicz
Paweł Sobczak
Kazimierz Zawiślak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Tom / rocznik:
*
4/4
Numer zeszytu:
*
16
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
5-10
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0