MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Gluten-free precooked rice-yellow pea pasta: effect of extrusion-cooking conditions on phenolic acids composition, selected properties and microstructure
Abstrakt
Autorzy
Abdallah Bouasla
Agnieszka Wójtowicz
Mohammed Nasereddine Zidoune
Marta Olech
Renata Nowak
Marcin Mitrus
Anna Oniszczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1111/1750-3841.13287
Tom / rocznik:
*
81
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1070
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
1,815
Liczba cytowań Scopus:
51
Liczba cytowań Web of Science:
54