MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
New controlled release material: aerated egg white gels induced by calcium ions
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Akihiro Handa
Marta Wesołowska-Trojanowska
Konrad Terpiłowski
Cezary Kwiatkowski
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s00217-015-2627-3
Tom / rocznik:
*
242
Numer zeszytu:
*
8
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1235-1243
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,433
Liczba cytowań Scopus:
8
Liczba cytowań Web of Science:
11