MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Shelf life of organic roast pork enriched with acid whey-plant extracts combination
Abstrakt
Autorzy
Karolina Wójciak
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD QUALITY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1111/jfq.12191
Tom / rocznik:
*
39
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
171-180
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,968
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
5