MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of sex, muscle, and processing temperature on heme iron content in lamb meat
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Andrzej Junkuszew
Monika Greguła-Kania
Wiktor Bojar
Agnieszka Kaliniak
Katarzyna Bracik
Paulina Krupa
Tomasz Gruszecki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Tom / rocznik:
*
34
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
257-268
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,725
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
5