MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of pH and modified maize starches on texture, rheological properties and meltability of acid casein processed cheese analogues
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Agnieszka Dylewska
Dariusz Kowalczyk
Monika Sujka
Marta Tomczyńska-Mleko
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1007/s00217-016-2658-4
Tom / rocznik:
*
242
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1577-1585
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
przed opublikowaniem
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,664
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
14