MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Relationships of the capsaicinoid content between the fruit parts of hot pepper (Capsicum annuum L.)
Abstrakt
Autorzy
Halina Buczkowska
Renata Nurzyńska-Wierdak
Helena Łabuda
Andrzej Sałata
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Numer zeszytu:
*
15 (4)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
185-198
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,523
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0