MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Use of Whey and Whey Preparations in the Food Industry - A Review
Abstrakt
Autorzy
Jolanta B. Królczyk
Tomasz Dawidziuk
Emilia Janiszewska-Turak
Bartosz Sołowiej
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1515/pjfns-2015-0052
Tom / rocznik:
*
66
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
157-165
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
1,276
Liczba cytowań Scopus:
29
Liczba cytowań Web of Science:
56