MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Comparison of Parmesan cheese drying course by means of regression methods
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Szczepanik
Paweł Sobczak
Jacek Mazur
Kazimierz Zawiślak
Rafał Nadulski
Mirosława Wesołowska-Janczarek
Dorota Domagała
Józef Grochowicz
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Colloquium Biometricum
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Tom / rocznik:
*
46
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
15-29
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
8
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0