MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical composition, fatty acid profile, including health indices of intramuscular fat, and technological suitability of the meat of young bulls of three breeds included in a genetic resources conservation programme fattened within a low-input system
Abstrakt
Autorzy
Zygmunt Litwińczuk
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Paweł Żółkiewski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ANIMAL SCIENCE PAPERS AND REPORTS
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Tom / rocznik:
*
34
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
387-397
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0,725
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
5