MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Gluten-free bread prepared with fresh and freeze-dried rice sourdough-texture and sensory evaluation
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Stanisław Rudy
Andrzej Krzykowski
Dariusz Dziki
Monika Siastała
Renata Polak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1111/jtxs.12180
Tom / rocznik:
*
47
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
443-453
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,29
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
18