MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The Food Colloid principle in the design of elderly food
Abstrakt
Autorzy
Katsuyoshi Nishinari
Makoto Takemasa
Tom Brenner
Lei Su
Yapeng Fang
Madoka Hirashima
Miki Yoshimura
Yoko Nitta
Hatsue Moritaka
Marta Tomczyńska-Mleko
Stanisław Mleko
Yukihiro Michiwaki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1111/jtxs.12201
Tom / rocznik:
*
47
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
284-312
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,29
Liczba cytowań Scopus:
23
Liczba cytowań Web of Science:
41