MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmiany właściwości fizycznych chleba bezglutenowego pod wpływem dodatku suszonej lucerny
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Alicja Ziemichód
Monika Siastała
Beata Biernacka
Grzegorz Łysiak
Jawad Al-Aridhee
Ryszard Kulig
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Numer zeszytu:
*
585
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
131-139
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
13
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0