MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Organic food for the benefit of the consumers and the environment
Abstrakt
Autorzy
Ewa Solarska
Lidia Sas-Paszt
Paweł Trzciński
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Journal of Nutrition & Food Sciences
Informacje:
*
2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl) 4<sup>TH</sup> International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Szczegóły:
*
39
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
po opublikowaniu
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0