MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value and physicochemical properties of red deer and wild boar meat after frozen storage under vacuum = Wartość odżywcza i właściwości fizykochemiczne mięsa jeleni i dzików przechowywanego zamrażalniczo w warunkach próżniowych
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Piotr Skałecki
Piotr Domaradzki
Łukasz Wolan
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Central European Agriculture
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.5513/JCEA01/18.1.1890
Tom / rocznik:
*
18
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
278-290
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- ND 4.0 Uznanie autorstwa-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
14
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
10