MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Content of cadmium and lead in raw, fried and baked commercial frozen fishery products consumed in Poland
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Eugeniusz Grela
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1002/jsfa.8136
Tom / rocznik:
*
97
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
2969-2974
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,379
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
7