MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidative properties of milk protein preparations fermented by Polish strains of Lactobacillus helveticus
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Skrzypczak
Waldemar Gustaw
Ewa Jabłońska-Ryś
Monika Michalak-Majewska
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
Klaudia Gustaw
Adam Waśko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.17306/J.AFS.0479
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
199-207
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-04-01
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
0