MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The content of lead and cadmium in fruit-flavoured yoghurts and cream cheeses
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Bożena Kiczorowska
Robert Krusiński
Małgorzata Kwiecień
Katarzyna Kwiatkowska
Renata Klebaniuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.5601/jelem.2017.22.1.1383
Tom / rocznik:
*
22
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1333-1345
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-SA Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-07-25
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,684
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
2