MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Slaughter value and meat quality of suckler calves: A review
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Piotr Stanek
Zygmunt Litwińczuk
Piotr Skałecki
Mariusz Florek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
MEAT SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1016/j.meatsci.2017.07.026
Tom / rocznik:
*
134
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
135-149
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
2,821
Liczba cytowań Scopus:
11
Liczba cytowań Web of Science:
15