MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fibre
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Dariusz Dziki
Urszula Gawlik-Dziki
Beata Biernacka
Monika Wójcik
Alicja Ziemichód
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Agrophysics
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1515/intag-2016-0060
Tom / rocznik:
*
31
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
411-418
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-07-22
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,242
Liczba cytowań Scopus:
5
Liczba cytowań Web of Science:
10