MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Characteristics of gluten-free bread: quality improvement by the addition of starches/hydrocolloids and their combinations using a definitive screening design
Abstrakt
Autorzy
Hayat Bourekoua
Renata Różyło
Leila Benatallah
Agnieszka Wójtowicz
Grzegorz Łysiak
Mohammed Nasereddine Zidoune
Agnieszka Sujak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.1007/s00217-017-2960-9
Tom / rocznik:
*
244
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
345-354
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-08-01
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
2,056
Liczba cytowań Scopus:
18
Liczba cytowań Web of Science:
29