MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Probiotyki i prebiotyki jako funkcjonalne dodatki do produkcji lodów (Prebiotics and probiotics as functional ingredients in ice cream production)
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Góral
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Nauki Przyrodnicze
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Numer zeszytu:
*
2 (16)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
14-23
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0