MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do produkcji żywności wzbogaconej
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Góral
Dariusz Góral
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
1/4
Numer zeszytu:
*
21
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
13-18
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0