MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Rosemary transglutaminase on yoghurt fortified with whey protein isolate
Abstrakt
Autorzy
Ibrahim Osama
Paweł Glibowski
Nour Maher
Mahmoud El-Hofi
El-Sayed El-Tanboy
Nabil Abd-Rabou
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1515/pjfns-2016-0020
Tom / rocznik:
*
67
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
265-274
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-10-01
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
1,697
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
3