MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups
Abstrakt
Autorzy
Urszula Szymanowska
Barbara Baraniak
Urszula Gawlik-Dziki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2017.0491
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
269-282
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2017-11-01
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
1