MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie naturalnych substancji klejących do wyrobów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Marian Panasiewicz
Kamil Wilczyński
Klaudia Kałwa
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Gospodarka Mięsna
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2017
Tom / rocznik:
*
69
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
12-15
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0